Verkoop uw horecazaak

Je zaak verkopen? 

Wij verkopen je zaak, zonder gedoe

1. Beginfase

In de beginfase willen we u en uw bedrijf graag beter leren kennen. Samen met u verzamelen en inventariseren we alle benodigde gegevens. Van daaruit maken we een plan van aanpak voor het verkooptraject en leggen we onze afspraken met u vast in een bemiddelingsopdracht.

2. Waardebepaling / vraagprijs

Vraagprijs aan de hand van de inventarisatie stellen we een beperkte waardebepaling op, die de basis vormt voor ons voorstel voor de vraagprijs. Samen met u zullen we deze vaststellen, waarna we de markt opgaan.

3. Presentatie

Interesse voor uw bedrijf staat of valt met een goede en correcte presentatie. We stellen daarom een brochure of informatiepakket samen, wat dient als eerste informatie voor geïnteresseerden. Ook brengen we uw bedrijf onder de aandacht met een presentatie op onze eigen website en andere bekende horecasites. Als het uw voorkeur heeft uw bedrijf (voorlopig) niet openlijk in de markt te zetten, kan dat uiteraard.

4. Match  

Soms is het vinden van een goede match makkelijker dan u denkt. Wij beschikken over een database met een groot aantal geïnteresseerde kopers: het zou zomaar kunnen dat de toekomstige koper van uw zaak al bij ons staat ingeschreven! Uiteraard is ons doel te zorgen voor een snelle, passende match. Wij brengen het zo breed mogelijk onder de aandacht van geïnteresseerden.

5. Bezichtigingen    

Wij verzorgen de bezichtigingen en voorzien de kandidaten van alle benodigde informatie en proberen hen verder te interesseren voor het bedrijf.

6. Verkoop  

Met een geschikte koper voeren wij de verkooponderhandelingen en verzorgen na mondelinge overeenstemming vervolgens de schriftelijke vastlegging van de afspraken.

7. levering   

Wij onderhouden contact met de koper, letten op eventuele ontbindende voorwaarden en volgen verder de zaken, die koper voor de overdracht moet afhandelen. De koop wordt afgerond met de levering. Uiteraard verzorgen wij daarbij een betrouwbare betalingswijze via onze Derdenrekening of op uw rekening en een correcte vastlegging van de levering.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen voor meer informatie.

Het verloop van een verkooptraject laat zich niet voorspellen; er zullen zich altijd onverwachte zaken voordoen. Onze kennis van deze processen zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op verrassingen. Flexibiliteit is daarbij een vereiste. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het verkooptraject, zal het er in grote lijnen als volgt uitzien:

Bezoekadres

Vendelier 59

3905 PC Veenendaal

Contact

085 273 7152 / info@regiohoreca.nl

Handige links

​​​​© 2020 All rights reserved Regio Horeca Makelaars. Privacy | Voorwaarden